Jump to content

5 dolog, amit ne vigyél magaddal ha elutazol

2018. 06. 03. 07:08

Biztos veletek is előfordult már, hogy alig bírtátok bezérni a táskát a sok dologtól, amit belezsúfoltatok. Nos van egy rossz hírünk. Annak jó részét nem is kellett volna beletenni a táskába. Megmutatjuk mik azok a dolgok, amik teljesen feleslegesen foglalják a helyet.

Utikönyv

Most biztos meglepődsz, de ez talán az egyik legfeleslegesebb dolog, hiszen a neten ma már mindent megtalálsz, amit egy városról tudni kell. Vannak külön olyan appok, ahol éttermeket, múzeumokat és látnivalókat kereshetsz, sőt még térképeket is le lehet tölteni. Így pedig az utikönyv teljesen feleslegessé válik.

Esernyő

Azt hiszen fel fogod húzni ha elered az eső? Van egy rossz hírünk: nem, nem fogod. Inkább beállsz valahova, beülsz egy kávéra és sütire egy kávézóba, de az biztos, hogy nem fogod használni. Ki vele.

Felesleges kütyük

Persze egy fényképezőgép még belefér, de ma már a telefonnal is bőven lehet remek képeket csinálni, így hacsak nem ragaszkodsz a kamerához, akkor az is maradhat otthon. Ezen kívül a nehéz laptop sem egy jó megoldás, hiszen telefonon is ugyanúgy képes vagy netezni és még csak a helyet sem foglalod vele. Hacsak nem munka miatt mész, ne vidd,mert csak az aggódász lesz, hogy eltűnik-e, vagy baja esik-e.

Bizonyos ruhadabok

Ez igazából a lányokra jellemző, ők azok akik minden eshetőségre megpróbálnak egy-egy összeállítást bepakolni, még akkor is, ha esélytelen, hogy az az alkalom megadódik a nyaralás alatt. 
Ha tengerparta mész ne pakold be a legmelegebb kötött pulcsit, ha pedig északra, akkor hagyd otthon a rövidnadrágot. Ilyen egyszerű.

(Forrás: tizeslista.hu | kép: utazomajom.hu)