Jump to content

Milla Jovovich 5 legjobb filmje

2016. 05. 17. 23:49

Ki ne ismerné ezt szobortestű istennőt. A férfiak imádják, a nők pedig irigylik… viszont tény és való, hogy a kinézete mellett igenis jó színésznő. Ennek bizonyítására gyűjtöttem össze tőle kedvenc filmjeimet.

  1. A nepáli herceg (The Night Train to Kathmandu): Az ifjú Milla romantikus kalandfilmjét ajánlom mindenki számára. Bár csak kevesen ismerik ezt a szívhez szóló nepáli mesét érdemes véginézni.
  2. Jeanne d’Arc, az orléans-i szűz (The Messenger: The Story of Joan of Arc): Az egyik első nő, aki szó szerint felvette a harcot a férfiakkal. A XV. századi Franciaországnak szüksége volt erre a bátor hősnőre, akit a háború tett azzá, akit napjainkban a történelemkönyvek emlegetnek.
  3. Az ötödik elem (The Fifth Element): Ez a történet viszont egy újabb filmtörténeti klasszikus, ami a gonosz eljöveteléről szól. A világ megmentésének kulcsa pedig az ötödik elemben rejlik.
  4. A Kaptár (Resident Evil): Végre egy olyan film, ahol a video-játék sorozat jól működik a filmvásznon is. Egy balul elsült titkos kísérletnek hála a világunk nagy része zombi birodalommá vált, persze mindig van pár túlélő, akik a folyamatot vissza szeretnék fordítani.
  5. Negyedik típusú találkozások (The Fourth Kind): Az alaszkai Nomeban 1960 óta jelentenek magas számú eltűnést, aminek hátterében az űrlények állnak. Rendkívül nyomasztóra sikerült ez a film, ha hiszel az UFO-kban ne nézd meg inkább.

(Fotó: http://mozistar.hu)