Jump to content

10 ország, ahova egyedül is bátran elutazhatsz - 2.rész

2017. 06. 08. 02:55

Egyedül utaznál, de nem tudod hova? Segítünk. Cikksorozatunk előző részében már bemutattunk öt olyan országot, ahova bátran mehetsz akár egyedül is, most pedig mutatunk még öt ilyet.

Ausztria

Még egy szomszédunk a legjobbak között. Megértjük a sógorok sikerét, mert országuk olyan, mint egy tüchtig terepasztal. Ausztria pedig maga a lehetőség! Ráadásul itt is jó a sör és a célországok közül itt beszélik a legtöbb idegen nyelvet.

Ausztrália

Ha szintet nem is lépünk, de földrészt igen. Rendkívül változatos a táj, és az egész tele vannak furábbnál is furább állatokkal, amik nagy része persze veszélyes, de hát élni tudni kell. Ausztrália ráadásul óriási, így elég könnyű beleveszni, vagy jól elveszni benne.

Németország

Az utazók imádják a német szolgáltatások színvonalát, a városokat, és azt, hogy mindenben pontosan azt, vagy egy kicsivel többet is, nyújtanak, amit egy utazó csak elképzelhet magának. És persze a sör.

Finnország

Finnország nem az a tipikus turista ország, így talán meglepő, hogy a listán szerepel. A szanuákat, az építészetet, a szabadtéri kávézókat, a sajátos humort és a jóféle zenei fesztiválokat lehet kiemelni. És hiába a hideg, azért ezek a dolgok mégiscsak csábítóak mindenki számára.

Hollandia

Hollandián nincs mit csodálkozni, pláne annak fényében, amit állítanak róla az utazók: pont az a kaland, amire mindig is vágytál, hogy megtörténjen veled. Vonzó a hollandok nyitottsága, környezetbarátsága, a füvezés és a szexuális szabadság iránti tiszteletük, mindez fapapucsokkal, tulipánokkal és szélmalmokkal körítve.

(Forrás: nuus.hu)