Jump to content

10 ország, ahova egyedül is bátran elutazhatsz - 1.rész

2017. 06. 02. 02:43

Egyedül utaznál de nem tudod hova és félsz is. Íme 10 olyan ország, ahol nem kell szinte semmitől sem tartanod.

Skócia

Skócia vadregényes, misztikus, romantikus, Skócia szép és vonzó. Ezenkívül sok a fiatal, akik nagyon barátságosak. Skóciában kiemelkedő, hogy a tömegközelekedés elsőosztályú, nem beszélve az országot keresztbe-kasul átszövő, fejlett hostelhálózatról, ami egyáltalán nem hátrány.

Szlovákia

Mitől jobbak, mint mi? Az utazók itt is a tömegközelekedést emelték ki, és a magányos vándorlás tökéletes hátteréül szolgáló Magas-Tátrát, amivel kis országunk nem tudunk versenyezni. Barangolásra fel!

Írország

Amit Írországgal kapcsolatban kiemelnénk, az eklektikusság, az otthonosság és az utazókkal szemben tanúsított meglepően élénk és kedves figyelem voltak. Meg az, hogy az íreknek rengeteg fesztiváljuk van, így arrafelé mindig akad valami program, meg persze viszki. 

Spanyolország

Az El Caminóval a tarsolyában Spanyolország is felkerült a listára.  Ami az előnye az országnak, az is a hátránya az utazók szerint: rengeteg a látnivaló, és ezeket mindenki más is látni akarja. 

Belgium

Gyönyörű táj és finom sörök. A sörszerelmes magányos utazók Mekkája Belgium, ahol legalább annyi másnapos napod lesz, mint amennyi új barátot szerzel minden egyes korsó mellé.

(Forrás: nuus.hu)