Jump to content

10 képzés, amivel felkészülhetsz a jövőre - 2. rész

2016. 08. 31. 07:25

 

Ideje elkezdeni mozgólódni a jövő szakmái és igényei felé, íme 10 színvonalas képzés, amivel már ősszel belevághattok!

Coach és tréneri képzések – Grow-Csoport
A szervezetfejlesztéssel kapcsolatos tréningek egyre népszerűbbek itthon is és az egyik legszínvonalasabb képzéseket a Grow-Csoport nyújtja. A hatásgyakorlási tréningtől kezdve az időgazdálkodáson át a strukturált interjútechnikákig mindent megtalálhatunk náluk, amire csak szükségünk lehet, ha például szervezetfejlesztésbe vágnánk a fejszénket. Még a legnagyobb egyetemek sem fordítanak annyi figyelmet a coachingra, mint amennyi igény lenne rá. Éljenek a trénerek!

Data Science képzés – KÜRT Akadémia
A jövő ’fehérgalléros lovagjai’ egy magasabb szintű intelligenciát fognak kiszolgálni. Az adat századunk olaja, és a data science szakemberek feladata lesz ezt kézben tartani. Várnak ide, ha a számok egyszerű értésén túl értelmezni és felhasználni is akarod az adatokban rejlő információkat. Nem mellesleg jelen pillanatban a világ legkeresettebb szakemberei, akik a leginspirálóbb munkakörnyezetben a legjobb fizetésekért dolgoznak.

Gyümölcsfák metszése – Webuni
Kicsit más vizekre kanyarodunk, mert nem csak az online világban lehet és kell majd helytállni a jövő karrierépítőjének. Ki fogja ugyanis nagyanyáink ránk hagyott veteményeskertjét, gyümölcsfáit gondozni? Ki fogja megfőzni a pálinkát? Bizony. Ezek nagyon fontos dolgok, ezért a Webunin érdemes körülnézni a gyümölcsfa metszése és egyéb mezőgazdasággal kapcsolatos praktikák után is!

MIT Opensource
Ma már a számítógéped mellől sem kell felállnod, hogy a legjobb képzésekhez hozzá férj, akár ingyen. Ha van önfegyelmed ahhoz, hogy egyedül otthon tanulj, böngészd át a Massachusetts Institute of Technology nyílt kurzusait: űrkutató mérnök, kvantumfizikus, vagy óceánológus is lehetsz a kanapédon ülve.

Gastrowerk – Werk Akadémia
A gasztronómia virágkorát éli, elég csak megnézni a streetfood forradalmat, a fine dining zászlaja alatt felsorakozó legújabb éttermeket, vagy a legaktuálisabb diétákat és a gasztro trendeket. Ide tartozik a kézműves sör mánia és a minőségi borok és borászatok újra felfedezése is. Ezeket a trendeket meglovagolva a Werk Akadémia is indít gasztro témában képzéseket, addig jelentkezzetek, amíg még van hely!