Jump to content

5 sorozat, amit imádni fogsz 2017-ben

2017. 04. 04. 11:11

Tudjuk, hogy hatalmas Trónok harca és/vagy Walking dead fan vagy, és már alig várod a 2017-es folytatást. Azonban nem ez lesz az egyetlen sorozat, amit annyira szeretsz majd jövőre!

Hatalmas kis hazugságok

Az HBO-ban sosem csalódhatsz, ha sorozatokról van szó. A 2017-ben startoló új, 7 részes mini sorozathoz olyan sztárokat sikerült megfűzniük, mint Reese Witherspoon, Nicole Kidman vagy Shailene Woodley, sőt még a dögös Alexander Skarsgård is feltűnik majd egy kisebb mellékszerepben. A három nő életében látszólag az az egyetlen közös pont, hogy egy oviba járnak a gyerekeik. Valójában azonban sötét titkok lapulnak a háttérben, és még egy gyilkosság is bekavar a sztoriba.

Ma tényleg más lesz (Today Will Be Different)

Csak néhány napja robbant a hír, hogy Julia Roberts életében először szerepet vállal egy sorozatban – amin egyáltalán nem csodálkozunk, hiszen Holylwoodban a sorozatok népszerűsége kb. 2008 óta egyre erősebb. Ma pedig legalább annyit, ha nem többet lehet kaszálni egy ütős sorival, mint egy mozifilmmel, ami ráadásul jóval többe kerül. A történet alapja Maria Semple szeptemberben megjelent regénye, és a forgatókönyvet egyébként szintén szerző írja majd. Julia Eleanor Floodot alakítja, aki eldönti, hogy sokkal többet akar kihozni az életéből. Csakhogy a dolgok közel sem a tervei szerint alakulnak.

Sherlock

Ha nem számoljuk bele a tavaly karácsonyi különkiadást, akkor 2014-ben mutatták be az utolsó Sherlock részt. A 2 éves kihagyás helyett 3 évesre sikerült szünet után januárban azonban végre elstartol az annyira várt 4. évad is. Amiről hónapok óta azt pletykálják, hogy feltehetően az utolsó is lesz. Erre pedig a sorozat egyik készítője, Mark Gattis és a főszereplőt alakító Benedict Cumberbatch is utalt a korábbi interjúkban. Az új évad nyitó része stílusosan január 1-jén érkezik, és az eddig megszokott 1.5 helyett 2 órás lesz!

Pretty Little Liars

Valószínűleg már te is alig várod 2017 áprilisát, és persze a PLL befejezését – különösen a legizgisebbnek ígérkező 2 órás utolsó epizódot. Marlene Kingben, a sorozat írójában eddig sem csalódtunk, ami a váratlan fordulatokat illeti, ráadásul rengeteg nyitott kérdés maradt, amire minden fan kíváncsi!

Famous in Love

Szintén áprilisban startol majd a Famous in Love is, amiről már most borítékolható, hogy az új kedvenced lesz jövőre! Hogy miért? Mert (micsoda véletlen) ezt is a PLL producere és írója jegyzi majd, ráadásul Rebecca Serle szupercsajos regénye alapján! A főszereplőt alakító Bella Throne egy nap arra ébred, hogy egy csillogó hollywoodi filmsorozat szereplője lesz, ami persze azzal jár, pillanatok alatt óriási sztárrá válik – ami nem is olyan egyszerű műfaj.

(Forrás: cosmopolitan.hu)