Jump to content

5 sorozatszereplő, akit ki nem állhatunk

2018. 05. 18. 17:30

A világon minden embernek, aki sorozatokat néz megvan a kedvenc karaktere. De az is biztos, hogy mindenkivel van egy olyan karaktere is, akit szívből utál. Megmutatjuk kik azok, akiket szinte mindenki utál.

The Walking Dead – Lori

Mindössze csak három évadot szerepelt a sorozatban, mégis, valószínűleg a mai napig Lori az egyik legutáltabb karakter a The Walking Dead világában. Már az első részekben elérte, hogy a nézőkből ellenszenvet váltson ki, méghozzá azzal, hogy összejött Rick legjobb barátjával. Innentől kezdve viselkedésével csak lefelé haladt a lejtőn, így valószínűleg senkit sem ért traumaként, amikor kiírták a sorozatból.

Gossip Girl –Georgina Sparks

Eleinte még jó volt látni, hogy egy másik szereplő szembeszáll Blair Waldorffal, és szórakoztató is volt nézni a kettejük viszályát. De míg a többi karakter az évadok során elkezdett felnőni, addig Georginának ez valahogy nem sikerült. Ki az, akit még nagyon bosszantott a viselkedése?

Grace Klinika – April Kepner

April karaktere eleinte felpezsdítette egy kicsit a sorozatot, de hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ezzel együtt ő az egyik legidegesítőbb szereplő is. Miután előléptették, a helyzet csak még rosszabb lett, a karaktere ellaposodott, és szinte senkit sem érdekelt, mi történik vele. Kicsit olyan érzésünk lett, mintha csak azért lenne a sorozatban, hogy az összes többi szereplő érdekesebbnek tűnjön mellette.

Jóbarátok –Janine

Miután Chandler átköltözött Monica lakásába, Joey kénytelen volt új lakót keresni az albérletbe. Ekkor került a képbe Janine, a dögös táncoslány. Szerencsére csak néhány epizód erejéig szerepelt, de ezen idő alatt kicsit sem tudtuk megkedvelni. Bár a kezdetekben még szurkoltunk, hogy Joey-val összejöjjenek, amint ez megtörtént, Janine meg is mutatta, milyen rossz személyisége van valójában. A színésznő egyébként nemrég nyilatkozta, hogy ha visszautazna az időben, valószínűleg nem vállalná el ezt a szerepet.

Trónok harca - Joffrey

A Trónok harcában annyi idegesítő karakter van, hogy akár egy teljes cikket is lehetne írni róluk. A sorozat viszont attól olyan különleges, hogy míg időnként ki nem állhatjuk például Cerseit, addig máskor szinte szurkolunk, hogy bosszút álljon egyes karaktereken. Ezt viszont sosem mondhattuk el Joffrey-ról: a srácnak ugyanis egyetlen olyan perce sem volt a képernyőn, amikor azt éreztük volna, hogy kedveljük. A legelső rész óta ki nem állhattuk, és cseppet sem bántuk azt az ominózus esküvői jelenetet, amikor mérgezett bort ivott.

(Forrás: tizeslista.hu)