Jump to content

Top 5 függést okozó TV-sorozat

2018. 03. 11. 11:06

Kint szél süvít, egyre többször szürkül be az ég – ilyenkor a legjobb bekuckózni otthon. Kapcsolódj ki a következő tévésorozatok egyikével!

Addiktív TV sorozatok százait láthatjuk a TV-ben, de nincs elég idő, hogy mindet megnézzük. Ennek érdekében, hogy megtaláld a legjobbat, összeállítottam egy listát az én kedvenceimről. A következőkben függést okozó, jól megírt és csodálatos színészekkel teli, TV műsorokat írtam össze.

Sherlock

Mindannyian hallottatok Sherlock Holmes kalandjairól, melyet Sir Arthur Conan Doyle írt. Az ő rövid történeteiből vették át az ötleteket és átültették a mai modern időkbe.
Bár csak hat részes, de minden egyes részben 90 percnyi párbeszéd van, briliáns szerkesztéssel és hibátlan játékkal. Sherlock az egyik leginkább függőséget okozó TV műsor, szerencsés vagyok, hogy belebotlottam, és ajánlom, hogy megnézd. Ne siesd el.

Totál szívás (Breaking Bad)

A Breaking Bad az éppen aktuális szenvedélyem.
Egy kémiatanárról szól, aki rákban haldoklik, és gondoskodni szeretne a családjáról.
Elhatározza, hogy olyat tesz, amit bárki tenne ebben a helyzetben, elkezd metamfetamint gyártani. Egy volt tanítványával szövetkezik, (Aaron Paul) akinek a kinézete már elég érv arra, hogy elkezdd nézni a sorozatot. Ha megsértődsz a káromkodós és erőszakos jeleneteken, azt javaslom, hagyd ki. De ha szereted az akciót és a reális karakterfejlődést, akkor neked találták ki ezt a sorozatot!

Csillagközi romboló (Battlestar Galactica)

Ez minden sci-fi rajongó számára ajánlott. Réges-rég az emberek teremtették meg Cylon-t és most egymással háborúznak. A történet akkor kezdődik, amikor a Kolóniákat, ahol az emberek éltek, megtámadják. A megmaradt állampolgárok arra kényszerülnek, hogy az űrhajókon kell túlélniük, átutazva az űrt, hogy új otthonra leljenek. A történetben láthatunk sokoldalú személyiségeket, misztikus környezetet, és új nyelvezetet. Ha olyasmit akarsz nézni, mely kérdéseket vet fel benned, próbáld ki a Battlestar Galactica sorozatot.

Lost

Ha nem bánod a meg nem válaszolatlan kérdéseket, nincs okod, kihagyni a Lost-ot. A sorozat nyomon követi a lezuhant 815-ös járat túlélőit, mely egy ismeretlen szigeten zuhant le. 6 évadon keresztül láthatjuk a rejtélyes eseményeket, gyilkosságokat és a szökési próbálkozásokat. A sorozatban láthatjuk a karakterek életét visszaemlékezésekben, hogy milyen volt a lezuhanás előtt. Ha valami rejtélyeset akarsz nézni, a Lost a tökéletes választás számodra.

Zálogcsillagok (Pawn Stars)

Szereted az antikvitásokat, és más érdekes tárgyakat? A Pawn Stars mindennapi embereket mutat be, akik megpróbálják eladni, vagy zálogba tenni a tárgyaikat, annyi pénzért amennyiért lehetséges. Az eladók izgalmas tárgyakat hoznak, és elmagyarázzák azok történelmi hátterét.

(Forrás: noiportal.hu)