Jump to content

13+1 könyv, amiből sorozat készült - 2.rész

2018. 03. 09. 15:18

Az előző részben már felsoroltunk pár olyan remek sorozatot, melyek alapját egy-egy könyv szokgáltatta, most pedig jöhet a folytatás.

7. 11/22/63

A Stephen King rajongók örülhetnek, egy újabb adaptáció. Ráadásul a szereposztás sem rossz, főszerepben James Franco és Chris Cooper. 

8. Of Kings and Prophets

Egy újabb Bibliából kiinduló történet. Főszerepben egy régi, sok harcot látott király, egy hatalmas és bosszús próféta és egy leleményes, fiatal pásztorlegény. A hírek szerint a látvány szép, és a mai divatot követve több a szexualitás a sorozatban, mint a forrásában. 

9. Éjszakai portás

John le Carré adaptációja félelmetes szereposztással: Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Tom Hollander, Tobias Menzies... 

10. Hunters

A sorozatot Whitley Strieber bestseller regénye, az Alien Hunter inspirálta, amiben egy FBI ügynök feleségének eltűnése egy titkos kormányzati egységhez vezet, akik egy könyörtelen terroristacsoportra vadásznak - akik vagy erről a világról valók, vagy nem.

11. Emerald City 

Az Óz, a csodák csodája története valószínűleg mindenki számára ismert, ebben az új feldolgozásban pedig a világ a feje tetejére áll. Sötét történetet ígérnek. 

12. Midnight, Texas

Charlaine Harris True Blood sorozata már véget ért, most újabb adaptáció érkezik. 

13. Ne érints

Tahereh Mafi még tavaly nyáron adta el sorozata adaptációs jogait az ABC Signature Studiosnak, és állítóalg már idén érkezhet is a sorozat. Egyelőre konkrétumot nem tudunk róla, azon kívül, hogy az írónő is producer lesz, így valószínűleg lesz beleszólása, hogy hogy alakul a történet.

(Forrás: tizeslista.hu)