Jump to content

5 sorozat az idei évből, amit érdemes nézni

2017. 11. 17. 16:21

Ezeket biztosan imádni fogod!

Mindhunter

A történet a 70-es években játszódik, a főszerepben egy FBI-ügynökkel, akinek különleges feladatot adnak. Több híres sorozatgyilkossal kell beszélgetnie, hogy pszichológiailag közelebb kerüljön hozzájuk, és rájöjjön, hogyan is gondolkodnak ők. A célja, hogy ezt a tudást más ügyeknél is kamatoztathassa a jövőben, azonban ezen idő alatt meglepő infókra tesz szert.

Ghosted: Parás páros

A sztori két férfiről szól: az egyikük egyáltalán nem hisz a természetfeletti dolgokban, míg a másik meggyőződése, hogy feleségét az idegenek rabolták el. A különös páros kénytelen lesz együtt dolgozni, amikor egy férfi beszervezi őket egy titkos kormányzati szervezetbe. Noha elsőre komoly hangulatú sorozatnak tűnik, valójában nagyon vicces sztorira készülhetsz, a két főszereplő ugyanis szuper párost alkot!

The Sinner

Jessica Biel új sorozata mellett nem lehet elmenni az idén! A sztori Cora Tannettiről szól, aki gyerekként sosem volt boldog, felnőttkorában viszont képes elmenekülni otthonról. Férjhez megy, gyermeke is születik, majd a strandon se szó se beszéd odamegy egy ismeretlen férfihoz, és megöli. Mindenki szeme láttára. A nő bűnösnek vallja magát, börtönbe csukják, és ezzel le van zárva az ügy. Egy nyomozó azonban tudni akarja, mi állt a háttérben, hiszen maga Cora sem érti, miért tette, amit tett. Készülj a meglepő fordulatra!

The Mayor

A főszereplő, Brandon egy feltörekvő rapper, aki nagyon szeretne hírnevet szerezni magának a zenei világban. Ekkor merül fel benne, hogy versenybe száll a polgármesteri posztért, hogy ezzel felkeltse a média figyelmét. A gond akkor kezdődik, amikor sikerül megnyernie a választást – mert erre még ő sem számított! A sorozatban egyébként feltűnik a Glee-ből megismert Lea Michele is.

The Gifted

Ha szereted a szuperhősös filmeket, ezt a sorozatot neked találták ki! Kicsit olyan hangulata van, mint tinikorunk kedvenc sorozatának, a Hősöknek. A középpontban egy család áll, amelynek az élete teljesen felfordul, amikor kiderül, hogy a gyerekek mutánsok, különleges képességekkel.

(Forrás: joy.hu)