Jump to content

7 közkedvelt sorozat, ami 2017-ben véget ér

2017. 09. 11. 11:14

2017 fájó év lesz a sorozatrajongók számára, ugyanis hét nagy sikerű szériától is könnyes búcsút kell vennünk. Lássuk, melyek ezek!

Csajok (Girls) – HBO

Az HBO csatorna nem sokkal az ötödik évad premiere előtt jelentette be, hogy elkaszálta a 2012 óta futó szériát, melynek középpontjában egy csapat, a húszas évei elején járó lány áll. A történet ötödik évada áprilisban ért véget, a hatodik – egyben utolsó – pedig jövőre veszi majd kezdetét.

Farkasbőrben (Teen Wolf) – MTV

Júliusban, a chicagói Comic-Con találkozón jelentette be Jeff Davis executive producer, hogy a közelgő hatodik évad lesz az utolsó, melyben nyomon követhetjük kedvenc vérfarkasaink kalandjait – ezt követően pont kerül a 2011 óta futó történet végére.

Elcserélt lányok (Switched at Birth) – Freeform

Lizzy Weiss kreátor márciusban jelentette be, hogy az ötödik évaddal lezárul Bay és Daphne drámája, mely 2011-ben egy izgalmas felfedezéssel vette kezdetét, nevezetesen azzal, hogy a két tinédzsert születésükkor elcserélték a kórházban.

Bates Motel: Psycho a kezdetektől (Bates Motel) – A&E

A Teen Wolfhoz hasonlóan a Bates Motel végetértét is a Comic-Con nevű rendezvényen jelentették be az alkotók, ami egyben azt is jelenti, hogy az ötödik évad lesz a legutolsó a három évvel ezelőtt megismert széria történetében.

Grimm (Grimm) – NBC

Akik szeretik a borzongást, minden valósznűség szerint csalódottan fogadták a múlt hónapban nyilvánosságra hozott hírt, miszerint a hatodik szezonnal búcsút mondhatunk Nick Burkhardtnak, aki végre megküzd Sean Renard kapitánnyal a fináléban.

Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) – Freeform

Már hosszú ideje pletykálták, ám Marlene King producer és a show főszereplői csak a közelmúltban erősítették meg egy facebookos élő adás keretein belül a hírt, hogy a sorozat jelenleg is futó hetedik évadával végérvényesen is kiderül, ki az a bizonyos Über „A”, és a lányok végére békére lelnek.

Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) – The CW

Már évek óta a levegőben volt a lezárás gondolata, ám a készítők végül döntöttek: pontot tesznek a szerelmi háromszöget körülölelő romantikus drámának indult természetfeletti lények drámai összecsapásává vált fantasy-nak, melyről szintén a Comic-Conon értesülhettünk Julie Plec executive producernek köszönhetően.

 

 

(Forrás: starity.hu)