Jump to content

5 könyv karácsonyra

2017. 11. 12. 16:11

Nincs is jobb az ünnepek alatt, mint bekuckózni a meleg szobába egy szuper könyvvel, igaz? Akkor jól figyelj, mert most összegyűjtöttük neked a legjobb sztorikat karácsonyra!

Fejős Éva: Karácsony New Yorkban

A 18 éves magyar srác egy forró éjszakának köszönheti az életét, amit anyukája a híres amerikai rocksztárral, Wayne „Sunny” White-tal töltött. Lina egészen eddig próbálta elfelejteni a kalandot, és nem is tartotta a kapcsolatot a férfival még annak ellenére sem, hogy a pasi minden évben meghívja egykori szerelmeit a szülinapi bulijára. Mivel azonban a nő egyre jobban felfedezi fiában Wayne tehetségét, most kivételesen igent mond, meglátogatják a férfit, és a zűrös család együtt tölti a karácsonyt. Összebarátkozik-e a fiú az apjával? Fellángol-e Lina és Wayne között újra a szerelem? Kiderül a könyvből!

Katie Fforde: Karácsonyi lakoma és más történetek

Te mit tennél, ha karácsonykor a hatalmas hó miatt egy skót kisvárosban ragadnál, ráadásul egy szexi idegennel? A sztori főszereplője pontosan ezzel a kérdéssel néz szembe. A lány a családjával szeretné tölteni az ünnepeket, de a hóvihar és egy szobafoglalási zűr teljesen átalakítja a terveit. Vajon kihasználja a lehetőséget, és megtalálja végre a boldogságot, vagy nem enged a karácsonyi szerelem csábításának? Szerinted hogy dönt?

Donna Vanliere: Karácsonyi fény

Grandon kisvárosában öt totál különböző embert hoz össze a sors az ünnepekre. Jennifert és Ryant, a két egyedülálló szülőt, Stephent és Lilyt, a boldog házaspárt, akik nagyon szeretnének egy babát, de akadályba ütköztek, végül pedig a 16 éves Kaylee-t, akinek egy olyan döntést kell meghoznia, ami az egész családjára hatással van. A New York Times sikerlistás írónőjének megható története biztosan téged is elvarázsol majd.

W.W. Hallway: A bíbor lakosztály

Egy kis forróságra vágysz a hideg téli estéken? Hát ezzel a sztorival tuti, hogy még a kandallóra sem lesz szükséged! Az erotikus jelenetekkel fűszerezett történetben Joanna Chandler, a szerelmi és szextippeket adó újságírólány váratlan lehetőséget kap egy címlapsztorival, közben azonban a partnere megcsalja, és emiatt elszalasztja a feljebb jutás esélyét. Azonban egyszer csak berobban az életébe a különleges szexuális szokásokat kutató antropológus, aki olyan kalandozásokba vezeti be, amelyekhez még hasonlóban sem volt része eddig…

Barbara Taylor Bradford: Cavendoni asszonyok

Ha szeretted a Született feleségeket, akkor ezt az 1929-es változatát is imádni fogod! A történetben négy cavendoni asszony fog össze, hogy megmentsék a kastélyokat és az előkelő világukat: Deidre, a dolgozó lány, Daphne, az odaadó feleség, a fiatal és önfejű Dulcie, és a divattervező üzletasszony Swann. Amikor azonban úgy tűnik, sikerült a tervük, beköszönt az ősz, és ezzel együtt a változások időszaka is…

(Forrás: cosmopolitan.hu)