Jump to content

10 színész, aki ki nem állhatja a saját filmjét - 2.rész

2017. 10. 26. 17:39

Ők se szeretik mindig a munkájukat. Van ez így.

Sean Connery — James Bond filmek 

" Mindig utáltam azt az átkozott James Bondot. Meg akartam őt ölni. "- mondta a színész.

Sandra Bullock — Féktelenül 2: Teljes gőzzel

A színésznő sajnálja, hogy részt vett ebben a "nem túl sikeres" filmben.

Bill Murray — Garfield

Bill Murray egyszer kapott egy felkérést, aminek a forgatókönyvét Joel Coen írta. El sem olvasta, rögtön el is válllata, hiszen nagyon szerette a Coen-testvérek filmjeit. Azonban a forgatókönyvet nem az egyik Coen-tesó írta, hanem Joel Cohen, az a forgatókönyvíró, akinek csak nagyon hasonlít a neve Coenékhez. Így került bele egy olyan filmbe, amibe amúgy mégsem szeretett volna.

Jim Carrey — HA/VER 2.

A Sandy Hook általános iskolában egy 20 éves férfi 20 nagyon fiatal, 6-7 éves gyereket és 6 felnőtt dolgozót lőtt le 2012 decemberében, majd főbe lőtte magát. Ezután szólalt meg Jim Carrey, aki szerepet kapott a Ha/Ver 2 című thrillerben, amiben a tragédiához hasonló erőszakos jelenetkben kellett részt vennie. Azt mondta, hogy utálja az erőszakot, főleg az ilyen mértékűt, a lövöldözés után pedig új értelmet nyert számára a film. Ezért utólag elnézést kért, mert részt vett a forgatáson.

Margot Robbie - Öngyilkos osztag

A csinos színésznő igencsak jelentős szerepet kapott a DC szuperhősös filmjében. Az viszont egyáltalán nem tetszett neki, hogy milyen ruhákat aggattak rá az öltözőkben: nemcsak hideg volt, de keveset is takart, sőt még kényelmetlenek is voltak. Többször jelezte is a rendező felé, hogy ez nem oké, de mindannyiszor visszautasították, mondván, a karakteréhez ez illik.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)