Jump to content

10 színész, aki ki nem állhatja a saját filmjét - 1.rész

2017. 10. 17. 17:28

 

Megesik, hogy a színészek sem szeretik azt, amit épp csinálniuk kell. Ők erre a legjobb példa.

Daniel Radcliffe - Harry Potter és a Félvér Herceg

A színész azt mondja, ebben a részben borzalmasan játszott, ezért nem a szíve csücske a 6. Harry Potter film.

Robert Pattinson — Alkonyat

Igaz, hogy Robert Pattinson az Alkonyatnak köszönheti, hogy megismertük őt, mégis utálja az egész filmsorozatot, úgy ahogy van. Azt írta a blogján - ahol a filmet a legkevésbé hízelgő módon kommentálja -, minél többet elolvasott a film forgatókönyvbéből, annál jobban megutálta a karakterét.

George Clooney — Batman és Robin

Nehéz vitatkozni azzal a ténnyel, hogy George Clooney egy fantasztikus színész. Azonban neki is van olyan filmje, amire nem annyira büszke. Esetében az 1997-es Batman és Robin volt annyira sikertelen, hogy 8 évig senki nem mert újra a Batman-sztorihoz nyúlni, és nem készült új film a témában.

"Amikor Adam Westtel találkoztam, aki a 60-as évek Batmanje volt, bocsánatot kértem tőle" - mondta Clooney.

Halle Berry — Macskanő

Az említett alkotásért Halle Berry megkapata a legrosszabb színésznőnek járó Arany Málna-díjat. Hiába arany színű ez a díj, mégsem csillog túl fényesen, éppen ezért ezt nem szokták személyesen átvenni az érintettek. Ám Halle Berry nem félt, elment, átvette a díjat, és még beszédet is mondott. Megköszönte a a Warner Brothers-nek, hogy "egy ilyen borzalmas sz.rban szerepelthett".

Alec Guinness — Star Wars

Sir Alec Guinnes, Obi-Wan megformálója ostoba tündérmesének tartotta a Star Wars filmeket, és karakterével sem volt teljesen kibékülve.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)