Jump to content

5 vadiúj sorozat, amiket imádni fogsz

2017. 06. 26. 11:06

Eddig csak a Trónok harca és a Pretty Little Liars tudott izgalomba hozni, ha sorozatokról volt szó? Hoztunk neked pár újdonságot, amik miatt tuti, hogy néhány nyári partira nemet fogsz majd mondani!

Dynasty

Odavoltál Blair és Selena meseszép outfitjeiért és imádtad csekkolni, hogy milyenek a mindennapjai az Upper East Side milliomos tinijeinek? Ebben az esetben hagy’ mutassuk be neked az új kedvenc sorozatodat, a Dynastyt, aminek a középpontjában a világ egyik leggazdagabb családja áll, ahol egy szokványos vacsora sem múlhat el dráma nélkül! Mindenki a hatalomra hajt és ezért bármit képesek feláldozni, akár a szerelmet is. Szexi jelenetekből és menő partikból biztos nem lesz hiány!

The Bold Type

Te is elképzelted már, hogy milyen is lenne egy menő magazin újságírójaként dolgozni? Ebben a sorozatban megtalálod rá a választ, ugyanis az amerikai Cosmo egykori főszerkesztője a producer, aki be is vallotta, hogy az ő élete inspirálta a sztorit! A történetben egyébként három fiatal lány igyekszik beindítani a karrierjét a Scarlettnél, a világ legolvasottabb női magazinjánál. A sikerhez vezető út viszont cseppet sem olyan egyszerű, mint gondolták, pláne, hogy jó néhány dögös pasi is feltűnik a színen.

Powerless

A pasiddal mindig megy a harc, hogy mi legyen a közös kedvencetek, mert míg te a csajos sztorikra buksz, ő inkább az akciójelenetekre hajt? Tökéletes megoldás lesz számotokra a Powerless, amiben egy csapat fiatal igyekszik megvédeni az egyszerű hétköznapi embereket egy olyan világban, ahol a szuperhősök napi szinten lerombolják a fél várost bevetés közben. A hamarosan mozikba kerülő Wonder Woman karaktere se hiányozhat a sorozatból, ráadásul a főszereplője nem más, mint a a High School Musical egykori sztárja, Vanessa Hudgens.

Riverdale

Hamarosan véget ér a Pretty Little Liars, de ne aggódj, mert bőven lesz részed rejtélyben: Jason Blossom egy kisváros sulijának menő diákja titokzatos körülmények között meghal, ami miatt hamarosan kiderül, hogy a városka nem is olyan idilli, mint első látásra tűnt. Mindenkinek van rejtegetnivalója és senkiben sem lehet megbízni, miközben egyre lehetetlenebb küldetésnek tűnik a valódi gyilkos felkutatása. A sorozat Amerikában annyira népszerű, hogy már most érkezik a második évad, szóval tuti nem fogsz unatkozni Riverdale városában!

Friends From College

A Netflix ismét egy szupervicces sorozattal nyitja a nyári szezont, amiben egy csapat negyven körüli egykori egyetemista hallani sem akar arról, hogy korukhoz méltóan viselkedjenek. Azonban, ami még simán belefért a harvardi bulikon, az már kevésbé elfogadható a felnőttek világában, ezért nem is csoda, hogy egyszerre kínos és vicces szitukban találják magukat a főszereplők. Ha anno szeretted a Jóbarátokat, akkor ebben a sorozatban sem fogsz csalódni.

(Forrás: cosmo.hu)