Jump to content

5 folytatás, amit nagyon várunk idén

2017. 01. 06. 15:34

Van egy jó hírünk: 2017-ben ki sem akarsz majd jönni a moziból, annyi zseniális filmet mutatnak majd be! Mi pedig össze is gyűjtöttük neked a legjobbakat, amikért még jobban várod majd a következő évet!

A Karib-tenger kalózai 5

Öt év kihagyás után végre újra visszatér a rettegett Jack Sparrow kapitány! Ez a rész minden eddiginél félelmetesebbnek ígérkezik, szóval a pasidat is vidd magaddal a moziba, hogy legyen kihez hozzábújni! Garantáltan nem tud majd nemet mondani, hiszen a film tele van szuper akciójelenetekkel. Az pedig extra hír, hogy egy régi kedvenc is visszatér, aki nem más, mint Will Turner, akit Orlando Bloom alakít.

Tökéletes hang 3.

Te is imádtad a Bellák zűrös életét és őrült feldolgozásaikat? Akkor örülhetsz, mert 2017 decemberében Anna Kendrick és Rebel Wilson visszatérnek a mozikba zseniális poénjaikkal és szuper dalaikkal! Sok mindent még nem tudni ugyan a történetről, azonban az már biztos, hogy Beca megmarad majd főszereplőnek, valaki viszont búcsúzik a csapattól!

Halálos iramban 8

A The Fate of the Furious névre keresztelt nyolcadik rész – ha ez lehetséges – még az előzőeknél is izgalmasabbra sikeredett, hiszen Izlandtól kezdve New Yorkon át Kubáig vettek fel akciójeleneteket. És ha ez nem lenne elég, a csapathoz még olyan nevek csatlakoztak, mint Scott Eastwood és Helen Mirren! Szóval még egy okkal több, hogy várd a tavaszt, ugyanis itthon április 13-án mutatják be a filmet.

A galaxis őrzői 2.

A Marvel-univerzum legkülöncebb és legviccesebb szuperhősei visszatértnek, hogy ismét felforgassák a galaxist. A csapat útnak indul, hogy megtalálja Peter vérszerinti apját, é hogy megtudják, honnan is származik igazából. Az egészestés nevetés és izgalom garantált, ahogy egy újabb szuper válogatáskazi is!

Transformers 5: Az utolsó lovag

Az új rész előzetese extra borongósra sikerült, a rajongók mégis alig várják, hogy megtudják, mi lesz Optimus és az autobotok sorsa. A fővezérnek ezúttal minden eddiginél nagyobb problémával kell szembenéznie, ugyanis legfőbb ellensége, Megatron visszatér, de hamar kiderül, hogy ez még nem minden, ugyanis felbukkan egy minden korábbinál hatalmasabb ellenség is. Unikorn lényegében egy bolygó, ami egy hatalmas robottá tud átváltozni. Az ötökdik rész június 23-án kerül a mozikba.

(Forrás: tizeslista.hu)