Jump to content

Sean Bean 5 legjobb filmje

2016. 05. 15. 10:00

Bár jelenleg sokan leginkább a Trónok harca Eddard Stark-jaként ismerik, de rengeteg filmben nyújtott feledhetetlen alkotást. Most személyes kedvenceimet gyűjtöttem össze számotokra, amit ha nem láttatok ajánlok a figyelmetekbe.

  1. A Gyűrűk Ura (The Lord of the Rings): A filmtörténeti klasszikust szerintem senkinek sem kell bemutatni. Sean által kapunk képet az emberi gyarlóságról. Bár a jó szándék vezérelte mégis elbukott. Bukásában mégis megszületett az emberi esendő hős.
  2. Trója (Troy): Itt a bölcs Odüsszeuszt testesíti meg, aki által megismerhetjük a hősök csatáját. Bár ő leginkább a háttérből mozgatja a szálakat, mégis a legfontosabb eseményeket ő generálja. Ő veszi rá Akhilleuszt a harcra, de még a faló ötlete is az ő fejéből pattant ki. Egyszóval nélküle a Trója sem esett volna el.
  3. Fekete Szépség (Black Beauty): Ez a film nem mai darab, de még csak nem is könnyen emészthető. Mégis miért ajánlom akkor? Mert nem egyszerűen „szépséges”, hanem egyenesen gyönyörű történet egy ló életéről. Zsepiket elő!
  4. Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending): Bár ennek a filmnek megvannak a maga hibái, de összességében nagyon élvezetes és látványos mozi. Sean csak mellékhegedűs a történetben, annak viszont remek, mint mindig.
  5. Equilibrium- Gyilkos nyugalom (Equilibrium): A világunk vesztét az érzelmek okozták. Tehát logikus eltörölni mindennemű érzést az emberekből, hogy megvédjük magunktól saját magunkat. Na de meddig működhet egy ilyen utópia?

(Fotó: http://images4.fanpop.com)