Jump to content

Julia Roberts 5 legjobb filmje

2016. 05. 13. 10:00

Julia legtöbb filmje egyszerűen kedves és bájos. Ma az ő filmjei közül válogattam össze a kedvenceimet.

  1. Összeesküvés elmélet (Conspiracy Theory): Ez egy nagyon jól összerakott kis krimi, amiben Julia mellett Mel Gibsoné a főszerep. A film csattanóját nem szeretném lelőni, de mindenkinek ajánlom a megnézését legalább egyszer.
  2. Micsoda nő (Pretty Woman): Ez a filmklasszikus még mindig megállja a helyét. Képzeljünk el egy fásult üzletembert, aki beleszeret egy prostiba… légből kapottnak tűnik a gondolat?
  3. Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love): Ha kicsúszik az életed irányítása a kezedből mit tehetsz? Vedd a sátorfát és indulj el a világ és önmagad megismerése felé!
  4. Oltári nő (Runaway Bride): Julia a férfifaló szörnyeteget testesíti meg, aki az oltár előtt állva valahogy mindig bepánikol. Vajon csak a megfelelő személlyel nem találkozott eddig vagy tényleg egy fúria?
  5. Sztárom a párom (Notting Hill): A színészek és a könyvkereskedők élete két külön világ… de van az az 0,001% amikor ez a két külön társadalmi réteg egymásba szeret. Ez a történet róluk szól, illetve a médiáról… azt sosem lehet kihagyni. De így is működhet ez a valószerűtlen viszony?

(Fotó: http://2.bp.blogspot.com)