Jump to content

Brad Pitt 5 legjobb filmje

2016. 05. 05. 10:00

A lista személyes kedvenceimet tartalmazza. Ha valamelyiket nem láttátok volna, pótoljátok, amint lehet. Jó szórakozást kívánok a filmekhez.

  1. Interjú a vámpírral: Képzeljünk el egy csillogásmentes, halhatatlan, rendkívül intelligens csúcsragadozót. Ehhez a lényhez add hozzá a mérhetetlen szomorúságot, amit a kényszerű gyilkolás és szerettei elvesztése miatt érez. A vámpír filmek klasszikusa az Interjú a vámpírral, megalapozott alaptörténettel és fordulatokkal.
  2. Benjamin Button különös élete: Ebben a filmben igazán szívbemarkoló alakítást láthatunk Brad-től. Képzeljük el, hogy a világon egyedül mi öregszünk (, illetve „fiatalodunk”) fordítva. Milyen esélyeink lehetnek így, egy teljes életre? Elgondolkodtató és megható történet.
  3. Ha eljön Joe Black: Te lepaktálnál az ördöggel? Na és, ha Brad Pitt alakjába bújik? Vajon az ördögi gonosznak milyen érzései támadhatnak, ha emberi alakba bújik? Egyáltalán érezhet valamit egy olyan lény, aki még sosem éltezelőtt?
  4. Harcosok klubja: Napjainkban már kultuszfilmként emlegetik, de nem volt ez mindig így. Érdemes többször megnéznünk, hogy az erőszakon túlmutatóan meglássuk a film valódi mondandóját.
  5. Táncoló talpak 2.: Ne haragudjatok, de ezt a mesét nem hagyhattam ki. Az eredeti szinkronhangok között ugyanis Brad neve is előkerül, méghozzá az egyik krill-t személyesíti meg. Egyszerűen zseniális!

(Fotó: http://www.movpins.com)