Jump to content

7 mindannapi étel, ami lenullázza az energiaközpontot II.rész

2019. 08. 31. 20:56

A finom falatoknak általában pont fordítva kellene működniük, és kifogyhatatlan energiával kellene feltöltenie a szervezetet, ahelyett, hogy lefárassza azt. Ráadásul az arcon is meglátszik a dolog: fáradtabbnak, gyűröttebnek tűnik bizonyos ételek után, aminek egyetlen indoka van.

Fűszeres ételek

A fűszeres ételek megemelik a testhőmérsékletet, aminek következtében az erek is kitágulnak, pirosas, egyenetlen árnyalatban úszó arcbőrt előidézve, nem beszélve a fokozódó verejtékezésről. Tehát, ha az első randin jó benyomást akarsz tenni, akkor mellőzd egy kicsit a csípőset.

Szénhidrátok

Nem kell lemondani róluk, csupán ésszel fogyasztani őket. A túlzott szénhidrátbevitel ráncokat, pattanásokat és petyhüdt bőrt eredményez, nem beszélve arról, hogy igen hamar elhízáshoz vezet. Ráadásul túlzásba vitelük fáradtságot okoz, így nem árt néha salira cserélne a délutáni szendvicset a testet és bőröd érdekében egyaránt.

Mesterséges édesítőszerek

A mesterséges édesítőszerek pattanásos, zsíros bőrt okozhatnak, ha átesünk a ló túloldalára és éjjel-nappal azokat fogyasszuk. Sőt a legutóbbi elég nagy port kavart kutatás során kiderült, hogy a mesterséges édesítőszerek épp olyan károsak, mint a cukor…

Tehát, ha friss és fitt akarsz maradni, kezdj mindent a konyhában!

(Forrás: tizeslista.co.hu | Kép: pixabay.com)