Jump to content

6 híres ember, akiket már kitiltottak valamelyik országból

2018. 07. 22. 16:30

Kidobatni magunkat egy klubból vagy szórakozóhelyről - egy dolog. Viszont kitiltatni magunkat egy egész országból - ez már egy felsőbb szint!

A celebek élete sem csak játék és mese. Ott vannak a fanatikus rajongók, akik bármire képesek, hogy kedvencükkel találkozhassanak, vagy a lesifotósok, akik szintén minden elképzelhető (és elképzelhetetlen) eszközt bevetnek egy fotóért.

De van ennél rosszabb is - a legnagyobb sztároknak néha lehetetlen bejutni oda, ahová a "földi halandókat" általában simán beengedik. Következzen öt híresség, akinek valamikor megtagadták a belépését valamelyik országba.

Beyoncé - Malajzia

Nehéz elhinni, hogy bárkinek bármikor is problémája lehetett Beyoncéval, de Malajzia jelenlegi szigorú, muzulmán hitű vezetői “túl provokatívnak” nevezték Queen Bey címá performanszát. Úgyhogy megtiltották neki a fellépést - de még a beutazást is az országba.

The Beatles - Fülöp-szigetek

A Beatles szó szerint a Föld összes pontján járt karrierjének tetőfokán - kivéve a Fülöp-szigeteket. Miután visszautasítottak egy villásreggelit Imelda Marcos first ladyvel az Elnöki Palotában, a bandát kitiltották az országból.

Miley Cyrus - Kína

Miley-ról még a Hannah Montana-korszaka alatt készült egy fotó, amelyen barátaival hátrahúzzák a szemhéjukat. Az ázsiai sztereotípiát utánzó fiatalok képe bejárta a netet, és vélhetően amiatt a kép miatt Miley-t Kína kormánya azzal a büntetéssel sújtotta, hogy soha többé nem léphet az ország területére.

Az említett fotót ezen a linken tudod megnézni.

Snoop Dogg - Norvégia

Egy igazán rá jellemző húzással két évre kitiltatta magát a rapper Norvégiából, miután elkapták marihuána-birtoklásért a reptéren. (Amit kicsit furcsának tűnik azok után, hogy nem igazán lehet elképzelni olyan alkalmat, amikor Snoop Dogg nem birtokol marihuánát - más országokból mégsem lett kiutasítva.)

Sascha Baron Cohen - Kazahsztán

Sokan(?) élvezték a Boratot, de Kazahsztán egy kis ideig nem nagyon nevetett rajta. Csak később "vették észre", hogy a Sascha által megformált karakter a film humorforrása. Ezek után feloldották a filmért kapott tiltást.

Brad Pitt - Kína

Brad Pitt, érthető okokból a Hét év Tibetben című filmje miatt nem léphet az országba. A Tibet-szimpatizáns filmben betöltött szerepe miatt kormány kiborult, és jelenleg is megtagadja Pittől a belépést a Kínai Népköztársaságba. Inkább őt, mint a forgatókönyvírókat, nem?

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu | kép: imdb.com)