Jump to content

10 dolog, amiért jó egyedül lakni

2018. 03. 12. 13:09

És itt most nem a szingliség oltárán áldozunk, tévedés ne essen! Egyedül lakni hitvallás, olyan, amit azért jó esetben az ember felad a szerelem és másik 10 dolog kedvéért. Na de addig!

1. Olyan zenére és olyan hangerővel ébredsz vagy készülődsz reggel, amilyenre csak akarsz. Bármikor bömbölhet Beyonce vagy az Aerosmith, miközben a tükör előtt állva ráénekelsz.

2. Ugyanitt: nem kell a másik túl hangos ébresztőórájára/rádiójára/hangzavarára ébredni, így ha akarsz, addig alszol, ameddig csak bírod. De tényleg, laktatok már olyannal, aki hatszor nyomja le a leghangosabb, szobákon átívelő szundit, amire rajta kívül mindenki felébred?

3. A fürdőszoba mindig szabadon a rendelkezésedre áll, és semmi nem áll a hosszas sminkek és kádfürdők útjába.

4. Bárkit bármikor meghívhatsz, netalántán FELhívhatsz, akár az éjjel közepén is. És még suttogni se kell, sőt másnap sem kérdez rá senki.

5. Olyan állapotban, olyan ruházatban mászkálhatsz akár egész nap, amilyenben csak akarsz. Sőt, akár meztelenül is.

6. Nem tűnik el a dugicsokid/dugipiád.

7. Tiéd az egész kanapé, vagy ha van, nappali. Használhatod egyedül, de senkit nem kell megkérdezni, ha házibulit szervezel.

8. A pillanatnyi rendetlenségből senki nem csinál lelkiismereti problémát neked és nem kell hamarabb kelned hogy elmosogathass mert már ég a pofád.

9. Nyugodtan álmodozhatsz még az ágyban fekve narancsléről, vagy épp tejeskávéról, biztos, hogy nem csak álom marad mert senki sem fogja meginni olyan szemét módon, hogy pont csak egy kortyot hagy benne!

10. Senkivel de senkivel nem kell muszájból kommunikálnod, ha épp rossz napod van vagy egyedül akarsz lenni. Ha hazaérsz kizárhatod a külvilágot egy ajtócsukással és dagonyázhatsz a rosszkedvben vagy élvezheted a magányt és hogy senki nem szól hozzád.

(Forrás: tizeslista.hu)