Jump to content

10 idegesítő alak a moziban

2018. 01. 26. 13:20

“Moziba járni élvezet!” Ja, nem is mindig?! Nemcsak a színházban gyűlnek össze az idegesítő emberek, a moziban is mindig van, aki…

…aki 10 perccel a film kezdete után érkezik, nyilván a legbelső székbe. Még jobb, ha kisebb társasággal jön, és fennhangon találgatnak, vajon mi történhetett idáig.

…aki rugdossa a széktámládat. Rosszabb esetben megrúgja a fejed. Csak abban bízhatsz ilyenkor, hogy mögötte egy még nagyobb láb még keményebb cipője dolgozik.

…aki a legdrámaibb pillanatokban bontja fel az M&M’s-t. Aki a pisztoly eldördülése előtti megfagyott levegőben hörpöl elégedetten a kólájába.

…aki folyamatosan krákog, nyöszörög, köhög, köszörüli a torkát. Mindezt melletted. Ha nem gyűlölnéd, vizet, mentolos cukrot és jobbulást kívánnál neki, így viszont magadban dühöngsz, hogy ha beteg, miért nem marad otthon, és tölti le veszi meg magának szépen a filmeket?!

…aki a gondos ellenőrzések ellenére is rossz filmre ült be, és ez csak a főcím után tűnik fel neki. Hosszas káromkodások közepette, a bejáraton keresztül próbálja elhagyni a termet.

…aki telefonálgat. Nem egyszerűen sms-t ír, hanem felveszi a telefonját, amikor hívják, randit egyeztet, kicsit még felháborodva is néz körül, hogy mi ez a zaj körülötte. Szeretnénk ha feje felett reflektorfény gyúlna, és a mozikommandó kísérné ki azonnal.

…aki nem érti, miért hozták ide, és minden négyéves öntudatával üvöltve követeli, hogy azonnal vigyék ki innen. Időnként megfűszerezi egy “Anya, be fogok kakilni!” fenyegetéssel. Magunkban édesanyjához fohászkodunk, hogy tényleg azonnal intézkedjen.

…akik vadul pettingelnek. Ettől a pártól komplett egymásba bonyolódott testrészek lógnak át, folyamatos mozgásban vannak, és garantáltan minden nyelvcsapdosást meghallhatunk, ha olyan szerencsénk volt, hogy melléjük kerültünk. Reméljük, mihamarabb hozzájutnak egy kölcsönlakáshoz vagy szobához.

…aki büdös. Oké, nem kell a nap minden percében makulátlannak és levendulaillatúnak lenni, de nem lenne baj, ha a mozizós nap egybeesne a fogmosós, hajmosós, fürdős nappal. Értitek.

…és végül, aki nevelő célzattal beszólogat. Ha az első 9 pontba tartozol, ő az ősellenséged, ha valami nem tetszik neki, osztályfőnöki magaslatokba csap a hangja, és egyből fegyelmezni kezd. Ha felbőszül, hangosabb és idegesítőbb, mint az összes előző együttvéve.

(Forrás: mti)