Jump to content

10 tipikus tetoválás

2017. 12. 10. 14:19

Valamelyik tetoválást azért viseljük, hogy az ízlésünket, stílusunkat, világnézetünket egy könnyen felismerhető ikonnal hordozzuk a testünkön – ezért sokan már egy eleve elterjedt képet választanak maguknak. Mások viszont pont egy egyedi, szokatlan mintát szeretnének, számukra ezért lesz szívás, ha ez a minta elterjed, és mindenkin ezt látják viszont.

1.  A leginkább megosztó típus a nonfiguratív minta derékon, közismertebb nevén a ribancrendszám. Szerintetek belefér, vagy cikinek számít?

2. A fogyasztói társadalmat tréfásan szándékozik kritizálni a vonalkód tetkó.

3. Főleg pasiknál népszerűek a törzsi indák, ezek pár éve érték el a csúcspontot.

4. Egy klasszikus a játékos / romantikus / állatbarát embereknek: a delfin.

5. Egy másik sztenderd: elszálló pitypang, pihe, madár, esetleg ezek kombinációja, néha egy coelhoi magasságú életbölcselettel megspékelve. Ezt csak a nagyon romantikusokon látni.

6. A szív és rózsa többek szerint már ironikusan viselve is kiment a divatból. Szerintetek?

7. Szintén inkább férfiak által kedvelt motívum a koponya. Metálosoknak kötelező.

8. A távoli kultúrák rajongói gyakran választanak kínai és japán jeleket, az ezo vonal képviselői pedig legtöbbször a yin-yang motívumba futnak bele. Győződjünk meg azért arról, hogy tudjuk ezeknek a valós jelentését, ne varrassuk magunkra a “csípős-savanyú leves” kínai megfelelőjét.

9. A love/hate páros funkcióját igazából sosem értettük, de biztos jó lehet az öklödet mutogatni válaszként, ha megkérdezik, hogy tetszik-e az új ruha.

10. Sokan egy relatíve hülye testrészre varratnak maguknak mintát egy fotós poén kedvéért, mint például a bajusztetkó a mutatóujjon.

(Forrás: tizdolog.hu)