Jump to content

Öt nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

2017. 10. 16. 12:54

Mindenkivel előfordult már, hogy nem tudta mit vegyen kedvésnek ajándékba, hiszen nem akart értelmetlen holmit vásárolni vagy olyat amiből már van neki. Azonban mind nőknek, mind férfiaknak vannak olyan alap kiegészítők, amik stílusosak, klasszikusak és sosem fognak kimenni a divatból. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, aminek bármelyik férfi örülne, ha ezt a meglepetést kapná ajándékba.

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy az adott illető milyen gyakran visel olyan ruházatot, ami elegáns és egy stílusos csokornyekkendő tökéletesen passzol hozzá. Azonban egyre több férfi kezdte el a kiegészítőt viselni, egy egyszerűbb, hétköznapibb öltözethez is, hiszen egy klasszikus, fehér inggel, sötét nadrággal és egy elegánsabb cipővel minden férfinak remekül passzol. Az Interneten böngészve találtunk rá a Trendhim nevezetű, online áruházra, ahol rengeteg különböző stílusù kiegészítő közül válogathatunk. Teljesen mindegy, hogy egy egyszerűbb, alap színű darabot szeretnénk vagy egy bohémabb, színesebbet a webshop kínálata között mindkét fajta megtalálható.

 

Sapka

Az őszi hónapok elérkeztével egyre fontosabb sapkát hordani, hiszen nemcsak a megfázást, azonban a korai hajhullást is nagy mértékben megakadályozzuk vele. Manapság már egyre több férfi kezdett el újra kalapot viselni, hiszen azon kívül, hogy divatosak, klasszikusak rengeteg öltözethez passzolnak. Aki nem kedveli a kalapok viseletét rengeteg egyszerűbb pamutból készült vagy egyedibb baseball sapkát talál az áruház kínálata között. Minden megrendelt terméket a csomag méretétőt és árától függetlenül ingyenesen szállítanak házhoz és bármiféle probléma esetén egy egész év pénzvisszafizetési garanciát is biztosítanak minden vásárlónak.

 

Nadrágtartó

A nadrágtartó régies néven hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években a kiegészítő sokat vesztett népszerűségéből, hiszen a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben az egyszerűbb használat miatt.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használják a kiegészítőt hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy remek kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Karkötő

Manapság egyre több férfi kezdett el különböző stílusú karkötőket viselni, hiszen nemcsak, hogy remekül kiegészítenek minden ruházatot, hanem rengeteg olyan hasznos tulajdonságokkal rendelkeznek a kiegészítők, amiket a mindennapi éltünk során sok esetben ki tudunk használni. Például egy paracord karkötőből egyszerűen készíthetünk kutya pórázt, sátorrögzitést, de egy őszi kirándulás során akár függőágyként is tökéletesen megállja a helyét. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit kevesen tudnak, hogy rengeteg országban ezt az anyagot használják fel, mint általános hadi kötélzet, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter is lehet.

 

Díszzsebkendő

Az elmúlt években egyre népszerűbb kiegészíővé vált a díszzsebkendő, hiszen remekül kiegészít akár egy öltönyt akár egy zakót egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor díszzsebkendőt választunk figyelembe kell venni párunk nyakkendőjének anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.  Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomkor fel lehet venni legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyéniséget ad és nagy mértékben színt visz az öltözetbe. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket találunk, így biztosan mindenki talál kedvére valót.

 

Minden megrendelt terméket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítanak, ezen felül minden probléma esetén 365 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít a cég az összes vásárlójának.

(Forrás: Szerkesztőség)