Jump to content

10 dolog amiből rájössz, hogy kutyamániás vagy

2017. 09. 15. 19:28

…bár lehet, hogy már elkezdtél magadra gyanakodni. Íme a jelek, amik lebuktatnak!

1. A kutyádnak több ruhája van, mint neked. Vékony kabát, vastag kabát, zokni, mellényke, esőkabát, téli esőkabát, overál – egyszerűen minden létező időjárási viszonyra és lehetséges alkalomra fel van készülve!

2. Bezzeg a te ruhatárad egyre szerényebb: a legtöbb ruhádat azért nem tudod felvenni utcára, mert a kutyáddal való játszás közben foltos lett/kilyukadt/elszakadt. Még ha a kedvenceid voltak is, akkor sem tudsz 5 percnél tovább haragudni rá emiatt.

3. Nem bírsz leállni a kutyacucc-vásárlással, mert egyszerűen ultracukin mutat mindenben. Ugyanez a helyzet nyakörvekkel és hámokkal. Hiába van otthon 50 darab, még megrendeled az 51.-et is, hiszen olyan színű még nincs!

4. A szíved megszakad, mikor nem ölelheted meg a kutyádat munkába vagy sulibaindulás előtt, nehogy szőrös legyen a ruhád.

5. Mondtál már le programot, mert megígérted neki, hogy elviszed sétálni.

6. Hatalmas összegeket költesz a kutyádra. Egyáltalán nem bánod, majd nem eszel vacsorát. Sem reggelit, sem ebédet. De a kutyának mindene meglegyen!

7. Ránézel az arcára, és mindig tudod, milyen kedve van.

8. Rádnéz, és ő is tudja, hogy milyen kedved van. Bármikor számíthatsz rá és a ragaszkodására.

9. Téged akárki akármikor szidhat, fel sem veszed, de ha a kutyád nevét nem a megfelelő hanglejtéssel ejti ki valaki, már vérben forognak a szemeid.

10. A telefonod, a Facebookod és az Instagramod a közös képeitekkel van tele. Mert neked ő a legjobb barátod.

(Forrás: tizdolog.hu)