Jump to content

10 jel, hogy okostelefon függő vagy

2017. 08. 11. 15:18

Tudod milyen a telefon-izomláz és valószínűleg ezt a posztot is az okostelefonodon olvasod, mondjuk ágyban fekve. Hidd el, nem vagy egyedül, több milliárdan szenvedünk ebben a betegségben.

1. Lefekvéskor, már lámpaoltás után még azért végigpörgetsz pár cikket a telefonon és megnézed a Facebookot. Simán előfordul, hogy már egy órája ágyban vagy, mire tényleg eljutsz az alvásig.

2. Volt már olyan, hogy elfáradt a kezed a fekve telefon-nyomogatástól.

3. Görnyedtél már hülye és kényelmetlen pózokban a telefonod felett, mert épp tölteni kellett, de messze volt a konnektor. És persze leszakadni nem bírtál róla.

4. Nagyon gyakran telefonozol a vécén ülve és őszintén szólva sokszor emiatt tovább is maradsz.

5. Páni félelem tölt el, amikor már csak pár százalékon van a töltöttség és nincs konnektor elérhető közelségbe.

6. A telefonon nézed meg az aktuális időjárást, ahelyett, hogy kinéznél az ablakon és ha felmeről egy kérdés, azonnal rákeresel, ahelyett, hogy gondolkodnál.

7. A barátaid/szeretteid csesztek már le azért, mert folyton a telefonon lógsz és nem figyelsz rájuk. Sajnos igazuk van, vesztetted már el a fonalat telefonozás miatt.

8. Mentél már neki dolgoknak, mert a telefont nyomogattad.

9. Képes vagy filmnézés közben is csekkolni a telefonodat vállalva a kockázatot, hogy nem fogod érteni a történetet.

10. Bekapcsolva hagyod a hangos értesítéseket és teljesen normálisnak tartod, ha a telefonon folyamatosan pittyeg. Sőt, nem érted, ez a körülötted lévőket miért idegesíti. Sőt, képes vagy egy pittyegés miatt éjjel is ránézni, hátha valami érdekes…

(Forrás: tizdolog.hu)