Jump to content

5 dolog, amit egy stílusos nő soha nem tesz

2017. 03. 05. 12:18

Hogy mi a titkuk azoknak a nőknek, akik mindig csodásan néznek ki? Azt gondolnánk, hogy egészen biztos, hogy a sok pénz és a rengeteg szabadidő. Holott a válasz nem ebben rejlik. Egész egyszerűen csak tudják, hogy mik azok a dolgok, amiket biztosan nem lépnek meg a divat terén. Lássunk most néhányat!

Trendkövetés minden áron

Szinte hétről hétre felbukkan egy-egy újabb divathóbort. Ugyanakkor egy stílusos nő pontosan tudja, hogy kár volna ezeket folyamatosan követni, hiszen a legújabb trendek korántsem állnak mindenkinek egyformán jól.

Nem másoknak akar tetszeni

Egy stílusos nő soha nem a külvilágnak akar kedvezni azzal, amit visel. Elsősorban saját magának szeretne szép lenni. Azt vesz fel, amihez éppen kedve van, és mindezt olyan magabiztossággal viseli, hogy mindenki a lábai előtt hever majd.

Megfelelő méretű ruhát viselnek

Néhány látszólag jelentéktelen változás csodákra képes ruhaméretek illetve szabások tekintetében. Egy stílusos nő tudja, hogy egy ruha mitől lesz szörnyű vagy éppen csodás összhatású. Ehhez a legfontosabb lépés, hogy pontosan ismeri a saját konfekcióméretét.

Nem visel olyan ruhát, amiben nem komfortos

Vannak ruhadarabok, amelyek inkább szépek, mint sem kényelmesek. Persze mindannyian szeretjük a szépet, ugyanakkor ha egy ruhában nem érezzük magunkat komfortosan, akkor az ki fog ülni az arcunkra, valamint képtelenek leszünk magabiztosan vonulni benne, hiszen legbelül feszengeni fogunk a viseletünk miatt. Egy stílusos nő törekszik arra, hogy mindig kényelmesen érezze magát az adott napi viseletében.

Nem halmozza a holmikat

Nem kell ruhákat halmozni ahhoz, hogy stílusosak legyünk. Sőt, sok pénz sem kell ahhoz, hogy azok legyünk. Egy stílusos nő nem vásárolja halomra a ruhákat mindenféle alkalomra. Inkább gyűjt egy drágább, ugyanakkor minőségibb darabra, melyben mindig tündöklően fog kinézni.

(Forrás: tizeslista.hu)