Jump to content

5 dolog, ami idén tutira nem lesz már trendi

2017. 01. 15. 11:03

Néhány dolog tartja a helyét a divatban, de egyes trendek 2017-ben már nem lesznek olyan menők, mint tavaly.

Choker nyaklánc helyett sok lánc

A '90-es évek nagy visszatérője, a choker most virágkorát éli, nagyjából tavaszig, ezután pedig a több nyaklánc együttes viselése lesz majd menő.

Természetesebb rúzs a Kylie-ajkak helyett

A mattra festett, nagyon feltűnő, óriásira kontúrozott ajkak helyett 2017-ben válaszd a természetesebb hatású rúzsokat. A teljesen matt nude-okat cseréld egy kicsit fényesebbre, és jöhetnek a rózsaszínek is bátran.

Farmer helyett bársony

Míg 2016 nyarán óriási divat volt a farmerdzseki, akár még farmersorttal is kombinálva, 2017-ben egy kicsit komolyabb anyag lesz majd a toplistás, ez pedig a bársony. Itt az ideje beszerezni néhány bársony zakót, dzsekit. Férfiakra és nőkre egyaránt érvényes ez a trend.

Karcsúsított kabát az oversize helyett

Bár az oversize kabátok épp rendkívül divatosak, tavaszra helyettük karcsúsítottakat lesz érdemes választanod. Szerezz be egy övvel megkötős pasztell színű tavaszi kabátot!

Telitalpú helyett sima magassarkú

A klasszikusabb, nőiesebb cipők kerülnek előtérbe, a telitalpú szandálokat, sportcipőket és topánokat jó, ha a szekrény mélyére pakolod, de azért elérhető távolságba, hiszen biztosan újra divatba jönnek majd.

(Forrás: joy.hu)