Jump to content

10 dolog, amitől egy szingli nő a haját tépi

2016. 12. 05. 14:31

Szinglinek lenni nem egyértelműen rossz: van, akinek ez egy élvezetes, átmeneti állapot, és persze van, aki szenved, mint a kutya. Mégis van pár helyzet, amitől mindenki legszívesebben hisztizni kezdene. De egyedül meg hisztizni sincs értelme.

Amikor vasárnap mehetnékje van, de egyszerűen senki nem ér rá találkozni, mert a PÁRJÁVAL piheni ki a stresszes hetet. Jogos.

Amikor körülötte párhuzamosan lesz menyasszony és terhes mindenki. Tényleg, ezek a dolgok miért mindig EGYSZERRE történnek?

Amikor nem tudja kinyitni a befőttes üveget és hirtelen minden borzasztóan reménytelennek kezd tűnni. Rohadt befőttesüveg kupakok!

Amikor nem tudja felvenni a kedvenc hátul cipzáras ruháját. Mert ugye, ha saját maga nem tudja felhúzni, akkor elindulni sem tud. És hiába tökéletes a ruha, ezt senki nem fogja megtudni. A hülye hátul cipzáros ruha a női öltözködés legnagyobb ellentmondása.

Amikor elromlik valami otthon, és csak egy férfi kéne, hogy megszerelje, ő meg hívhat szerelőt egy rahedli pénzért. Ok vagy egy jófej pasi barátot.

A hülye kérdésektől. Például: “Mikor is szakítottatok? Mióta vagy egyedül?”

Vagy ettől: “És azóta? Semmi? Vagy azért randizgatsz?”

Vagy a páros barátok nyugtatgatásától: “Nyugi, neked is jön majd, csak ki kell várni!” – és neked meddig kellett várni?

A páros ajánlatoktól és akcióktól: van, amikor az ember azt érzi, a társadalmat csak két emberre találták ki, egyedül cseszheted. Miért??

Amikor az ex kiteszi a Facebookra a legújabb csaját/gyerekét/esküvőjét. Csak egy üveg bor segíthet!

(Forrás: tizdolog.hu)