Jump to content

7 jel, hogy Ő az Igazi

2016. 09. 21. 10:15

Olyan szerencsés vagy, hogy eltalált Ámor nyila? Már a kapcsolat kezdete óta úgy érzed, hogy ő az Igazi, és ami köztetek van, az nem mindennapi? A szerelem sosem egyszerű, mindig vannak nehézségek, de van pár alapvető jel, ami arra utalhat, hogy ez a kapcsolat talán –  akadályok ellenére is - egy életre szól. Mik lehetnek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy most tényleg az Igazival van dolgod?

Egyenrangú felek vagytok!

Egyikőtök sem érez késztetést arra, hogy játszmázzon, manipulálja, irányítsa vagy uralja a másikat. Ehelyett tiszteletben tartjátok egymás véleményét, igényeit, nem akarjátok minden áron meggyőzni a másikat a saját igazatokról, sőt az egót is háttérbe tudjátok szorítani. Egyikőtök sem rendeli alá magát a másiknak, a döntéseket általában közösen hozzátok meg.  

Nem kérdés a bizalom – Bízol benne!

Ha úgy érzed, hogy jeladót kellene a mobiljába építened, valószínűleg lőttek a kapcsolatnak.  Ha olyan dolgokat tesz, ami érthető módon kiváltja benned a bizalmatlanságot, akkor nem ő a te embered. Egy jól működő párkapcsolat alapja a bizalom és a tisztelet. A bizalom kialakulása persze idő kérdése, amire nem olyan könnyű rászolgálni. A kapcsolat első fázisában a partnered jelzésiből már következtetni lehet arra, hogy megbízhatsz-e benne. Nyugodtan hagyod, hogy élje a saját életét - és ő is meghagyja neked a szabadságodat.

Ő az első, akihez fordulsz – barátok is vagytok!

Lehet, csak rossz napod van, lehet, hogy felhúzott a főnököd, vagy valami nagyon jó hírt kaptál. Ki az, akit először tárcsázol? Hát a párodat, mert tudod, hogy senki sem ismer nála jobban.

Nem csak igazi szerelmespárként tudtok egymással viselkedni, hanem sokszor olyanok vagytok, mint két jó barát. A barátság sokkal több ideig tart, mint a fellángolás. Szoktatok együtt nevetni? Hogy mi tud leginkább egyben tartani egy kapcsolatot? A humor. Ha meg tud nevettetni, ha érted és értékeled a humorát, akkor nyert ügyetek van! Vannak hasonló kedvenc tevékenységeitek? Megosztjátok egymással a hétköznapi problémáitokat?

Folyamatosan inspirál

Ha jobb embernek érzed magad, ha nyitottá váltál a külvilág felé és ha szárnyalsz ebben a kapcsolatban, akkor nem kell tovább keresgélned! Amióta Vele vagy újabb és újabb tettekre inspirál, ez viszi előre, és tartja ébren a szerelmet. Az ilyen inspiráló kapcsolat nem laposodik el.

Közös célok – amik összekötnek!

Sok kapcsolat azon bukik el, hogy a felek egy idő után rádöbbennek, mindketten mást akarnak az élettől. Akkor működik jól egy párkapcsolat, ha közösek a célok, közösek a tervek, a rövid és hosszú távúak egyaránt.

Egymás társaságában is jól érzitek magatokat!

Társaság, program nélkül is jól érzed magad vele. Nem kell valami izgalmas program minden estére, hétvégére, hanem jól érzitek magatokat összebújva filmet nézni, vagy csak a közelében lenni a másiknak.

Mellette önmagad lehetsz!

A párodat az fogta meg, hogy úgy cselekszel, ahogyan az a személyiségeddel összhangban van. Leengedheted a pajzsodat, és féktelenül élvezheted a társaságát. Sohasem érzed magad kellemetlenül, nem szégyellsz önmagad lenni, ha vele vagy, és ő is ugyanígy érez melletted.

Végül! Nem a tökéleteset kell keresni!

Tökéletes ember nem létezik. A társkeresők sokszor azt hiszik, hogy előre meghatározott  kritériumokat kell figyelembe venni, egy összeírt listával kell nekiindulni a párkeresésének. Aztán kiderül, hogy hasznos ugyan az elvárások listája, de bal kézzel lazán a hátunk mögé dobhatjuk a papírt.  Sokkal lényegesebb nyitottnak, befogadónak lenni, és fenntartani a lehetőségét annak, hogy jön valaki egészen más paraméterekkel rendelkező, és Te azt mondod: Ő az Igazi!