Jump to content

10 képzés, amivel felkészülhetsz a jövőre - 1. rész

2016. 08. 09. 19:21

Mit ér holnap a mai tudásunk? Megnézve az elmúlt 10 év robbanásszerű változásait egyáltalán nem biztos, hogy sokat.

NET-WORKS – KÜRT Akadémia
A digitális kommunikációs trendekkel lépést tartani nem kis kihívás, és rengeteg kutatómunkát igényel. Ha te is ebben a szakmában dolgozol, hatalmasat dobhat a karriereden, ha elvégzed a KÜRT Akadémia NET-WORKS kommunikációs képzését. Nem csak szakmai tudást nyersz, de értékes kapcsolatokat is kiépíthetsz a képzés során. Megismerhetsz olyanokat, akikkel később együtt dolgozhatsz, rendszerezheted a már meglévő tudásodat és a képzés után is kérdezhetsz, sőt, eljárhatsz az Akadmémia szakmai eseményeire.

Rehabilitációs konzulens képzés – Best Work
Minden kor kitermeli a saját betegségeit, aminek tüneteitől jelenleg mi szenvedünk. Éppen ezért egyre nagyobb szükség lesz olyan pszichológusokra, pszichiáterekre, akik alkalmazkodtak a 21.század emberének lelki nyavajáira. A Best Work rehabilitációs konzulens képzésén olyan szakambereket képeznek, akik megtanulják levenni a súlyokat egy non-stop gép előtt ülő, túlterhelt digitális nomád válláról.

Zeneipari Management képzés – Zeneipari Hivatal
Most, hogy teljesen átalakul a zeneipar is az online világnak köszönhetően, egyre több szakemberre van szükség ezen a területen. A Youtube és Spotify korában teljesen átformálódott a jogdíjrendszer például és szükség van olyanokra, akik átlátják és megreformálják azt az előadók érdekében. A Zeneipari Hivatal képzései közül választhatsz zenei marketing, zeneipari menedzsment, digitális zeneterjesztés, elektronikus zenei menedzsment és külföldi zeneipari képzések közül is. Ne hagyjuk éhen halni a rocksztárokat!

Agilis Vezető képzés – KÜRT Akadémia
Lassan kinőjük a rendszerváltásból még nyomokban fellelhető vezetői típusokat, éppen ezért a jövő sikerorientált és motiváló menedzsereinek és cégvezetőinek kifejezetten hasznos lehet az Agilis vezető képzés. Szerezz piaci gyakorlatot és kerülj képbe a legaktuálisabb üzleti kérdésekről, ismerd meg az agilis módszertanokat az ország legelismertebb szakértőivel KÜRT Akadémián és nem mellesleg beszélgess hasonló kihívásokkal küzdő vezetőkkel. Egy ilyen képzés olyan inspirációs lökést ad, ami néhány évre elég lesz, hogy felfelé ívelj.

Junior programozó képzés – Green Fox Akadémia
Szinte közhelynek számít, de a jövő a programozóké és a fejlesztőké. Egy egyetemről frissen szabadult junior kezdő fizetése is minimum nettó 200 ezer forint körül mozog, hát még, ha tovább fejleszti magát! Nem kell elvégezned a BME-t ahhoz, hogy a kódolás királya legyél, elég, ha beiratkozol a Green Fox Akadémiára és utána is napról napra fejleszted magad.