Jump to content

10 jó tanács munkahelyi mozgáshoz - 2.rész

2016. 07. 30. 11:48

Összegyűjtöttünk nektek 10 olyan rapid tanácsot, amelyek segítségével picit átmozgathatjátok magatokat az egész napos munkahelyi üldögélés közben. Hogyan is lehetne jobban bemutatni ezeket az ötleteket, mint vicces gifekkel? Hétvégén lehet gyakorolni a strandon, hétfőtől jöhet az új élet!

Mozgasd át az ujjaidat!
Nem is gondolnád, hogy mennyi kollegádat érintheti ez az alattomos kór, ami nem más, mint az ínhüvelygyulladás. Kíméld meg magad a kellemetlen meglepetéstől: jöhetnek a csukló és ujjgyakorlatok!

Ünnepeljétek meg a sikeres projekteket!
Ragadj meg minden olyan alkalmat, amikor anélkül ugrálhatod ki magad, hogy azt hinnék, valami baj van a fejeddel.

Sétára fel!
Ebédidő!!! Ja, hogy kaját rendelni a legegyszerűbb? Mi lenne, ha megnéznéd, hogy milyen helyek vannak a közelben? Biztos, hogy van pár! Sétálj el az ebédért vagy mozduljatok ki a kollégákkal és ebédeljetek együtt egy finomat. Telefonálsz? Pattanj fel közben és sétálj egy kicsit!

Egy kis masszírozás belefér!
Valljuk be, az elgörnyedt hátnak semmi nem esik jobban, mint egy kis instant masszírozás, még ha 3 percről van is szó. Nálunk működik a „kölcsönmasszír visszajár” csereprogram az irodában. Vezessétek be ti is, de azért csak óvatosan!

Ti vagytok a legfittebb csapat az országban?
Ha ezek a gyakorlatok már a könyökötökön jönnek ki, és amúgy is tiétek a legfittebb munkahely az országban, akkor mutassátok meg magatokat! Jelentkezzetek a Legfittebb Munkahely Felmérésén, ami azért jött létre, hogy elismerje azokat a vállalatokat, amelyek támogatják a sportolást, s kalapot emeljen valamennyi dolgozó előtt, akik rendszeresen mozognak.