Jump to content

5 nyári trend lányoknak

2016. 07. 20. 11:50

Mivel már nagyon dübörög a nyár, így mi is adunk pár tippet a lányoknak, hogy milyen ruhákat kéne beszerezniük, ha divatosak akarnak lenni.

Mutasd a vállad!
A 10 évvel ezelőtti iskolás lányokat még megdorgálták az ejtett vállú ruhákért, mert túl kihívónak tartották őket. Érthető, hiszen a mély dekoltázs és a csipke mellett az egyik legnőiesebb viselet: egyszerre kacér és diszkrét. Szerencsére az idei nyár egyik legnagyobb visszatérője lesz a leengedett váll, méghozzá fürdőruhában is!

Virágok
Ha nyár, akkor természetesen virágok: érdemes az egyszínű ruhákat kombinálni a virágmintással, de ha beköszönt végre a nagy meleg, jöhetnek a virágos maxiruhák is! Már alig várjuk!

Csípőnadrág
A 2000-es évek másik nagy visszatérője a földet verdeső, bő szárú csípőnadrág, anyáink nagy örömére. Megint hallhatjuk a „de fel fogsz fázni!” – kijelentéseket (vagy már mi mondjuk?). A bugyivillantás azonban változatlanul ciki marad, ezért csak okosan tessék hordani

Batikolt
Tegye fel a kezét, aki készített már batikolt ruhát! Ugye? Gyerektáborok, kézművesfoglalkozások alapelemei, most pedig újra divatba jönnek. Ha még nem rágták szét a molyok, most elő lehet kotorni a régieket a szekrény mélyéről, de inkább szerezzünk be egy újat, mert a fazon változott! Meg mondjuk mi nem biztos, hogy tudunk így batikolni…

Fodrok-bodrok
Ha élsz-halsz a fodrokért, akkor ez bizony a te nyarad lesz. Idén minél fodrosabb egy ruha, annál divatosabb! A fodros ruha első sorban olyan nyárias színekben lesz trendi, mint a krémszín, a rózsaszín, vagy a piros.