Jump to content

A boldog és boldogtalan párkapcsolatok 7 különbsége - 1. rész

2016. 07. 18. 09:28

Megdöbbentő, hányan nem mernek kilépni egy rosszul működő párkapcsolatól. Pedig a jelek gyakran egyértelműbbek, mint azt gondolnánk.

Stabilitás

Ez nem egy túlságosan nagy titok. Egy boldog párkapcsolat mindig kiegyensúlyozott, ahol a felek boldogak egymás mellett. Nyilvánvalóan mindenhol lehetnek nehézségek, de ezeket rendre meg tudjátok beszélni egymással.

Ezzel szemben egy rosszul működő párkapcsolat olyan, akár a hullámvasút. Egyszer fent, egyszer lent. Gyakoriak a veszekedések, amiket nem mindig sikerül maximálisan megbeszélni.

Biztonság

Egy tökéletes párkapcsolatban a mindkét fél érzelmi biztonságban érzi magát párja mellett.Nincsenek elfajult viták, hagyjátok, hogy működjön a kapcsolatotok!

Amikor számtalan kérdőjel fogalmazódik meg a másik fél érzéseivel kapcsolatosan, akkor egyáltalán nem beszélhetünk egy jól működő párkapcsolatról.

Időtartam

Ismételten egy nem nagy meglepetés, minden boldog párkapcsolat nagyon hosszú ideig fog tartani, amelyben az idő múlásával sem csökken a szeretet.

Egy boldogtalan párkapcsolatban gyakoriak a szakítások, tipikusan a se veled, se nélküled állapot, amikor nem tudják a felek határozottan kimondani a szakítást.